Merhaba saygıdeğer okurlarım;

Futbol ve basketbolda aldığım istihbaratlara göre, daha doğrusu Yalovaspor Futbol Kulübü ile Semt77 Yalovaspor Basketbol kulüplerimizin ileriye dönük hamlelerinde ilgi ve alaka açısından maddi problemler had safhada sanırım.

Semt77 Yalovaspor Basketbol takımımız binlerce taraftarıyla bütünleşerek hayal bile edemeyeceğimiz Süper Lig’de oynamaya hak kazanmışken, Yalovaspor futbol takımımızda amatör kümeden namağlup şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkması şevkini ve zevkini yaşıyorken, sevincimiz çok kısa sürdü sanırım.

Semt77 Yalovaspor Basketbol takımımız binlerce taraftarımızın heyecanı olmuşken, Yalovaspor futbol kulübümüzde profesyonel lige göz kırpmışken, ne oldu da bu kadar çabuk pes ettik.

Sanat ve spora bu kadar sırtını dönen bir yerleşim bölgesi inanın çok azdır. Sanata ve spora yıllarını vermiş bir kişi olarak, çareyi seçilmişlerin bulacağına inanıyorum.

Eskiden arabalı vapuru intizamı altındaki gelirimiz vardı yok oldu, otopark gelirlerimiz vardı oda yok oldu, daha doğrusu 28 yıldır ne lokalimiz var Yalovaspor’un ne de tek kuruş altyapı geliri ile bir dikili ağacımız.

Semt77 Yalovaspor Basketbol takımımızın yönetim bazında (maddi açıdan) başarılı sezonlara imza atması tüm Yalovaspor sevenleri basketbolla tanıştırdı.

Ama gel gör ki kişisel imkanlarla dayanma gücü olabiliyor demek yanlış bir tespit. Süper lige çıkıp Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatarasay gibi takımlarla oynama şansı bulacaksın.

Yalova basketbol sevenleri böyle bir imkana kavuşturacaksın, sonrasında parasızlıktan Süper Lig’deki takımı satışa çıkaracaksın.

Yalovaspor futbol takımımızda şampiyon olduğu sezon sonrası, Süper Ligde mücadele edecek Semt77 Yalovaspor Basketbol takımımız gibi satılmasa da benzeri bir konumda olması, seçilmişlerin birlik beraberlik toplantısı adı altında bu gidişe bir çare bulmaları bence artık zaruri olmuştur.