Son 6 takım arasına kalan takımlar 3’erli iki grupta mücadele ettikten sonra sıralamasına göre 15 Temmuz Pazartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak. 8 Temmuzda başlayan ikinci tur müsabakaları ise 10 ve 12 Temmuzdaki maçların ardından sona erecek.

A Grubunun açılış maçında Akköyspor Master ile Çınarcıkspor Master kozlarını Amatör Saha-1’de paylaştı. İlimizin genç ve başarılı hakemlerinden Velat Evran’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Ev sahibi ekip ikinci yarının başında bulduğu gol sonrasında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Yalova Yuruyen Kosk Veteran Turnuva Ikinci Tur Heyecan (1)Amatör Saha-2’de İrfan Demir’in yönettiği maçta Yaşa FK Master ile Bir Etkinlik Organizasyon karşı karşıya geldi. Mücadelede gol perdesini erken açan konuk ekip rakibini 5-1 gibi farklı skorla devirdi.

Başkan Tavşan’a Kadıköyspor Çıkarması Başkan Tavşan’a Kadıköyspor Çıkarması

Turnuvada bugün A Grubu’nda Akköyspor-City77 Master, Amatör Saha 2’de saat 20.30’da üç puan için yarışacak. B Grubu’nda da Yaşa FK-Ehlikeyf Master maçı, Amatör Saha 1’de oynanacak ve karşılaşma saat 20.30’da start alacak.

Kaynak: Haber Merkezi