Kırmızı-siyahlı ekip, başantrenör Mihrican Deviren yönetiminde bu sezon 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Geçen sezon final grubundan çıkamayıp üst lige yükselme şansını kaybeden Çiftlikköy Belediyespor, bu yıl daha büyük bir başarı yakalamak istiyor. Çiftlikköy Belediyespor, 9. Grup'ta Bursa BŞB Spor, Gemlik İstiklalspor, İnegöl Orhaniye Voleybol, Kestel Belediye Gençlik, MG Spor, Nilüfer Belediyespor ve Uludağ Atletikspor ile eşleşti. Ekim ayında başlayacak yeni sezonun ilk maçı, 13 Ekim Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Nilüfer Belediyespor ile yapılacak.

Yalova Ciftlikkoy Belediyespor Voleybol Yeni Sezon Hazirlik (3)Sezonun ilk haftasında seyircisi önünde oynayacak olan Çiftlikköy Belediyespor, ikinci haftada deplasmanda Uludağ Atletik Spor ile karşılaşacak. Üçüncü haftada İnegöl Orhaniye Voleybol’u ağırlayacak kırmızı-siyahlılar, dördüncü haftada Bursa BŞB Spor deplasmanına çıkacak. Beşinci haftada Kestel Belediye Gençlik’i misafir edecek olan Çiftlikköy, altıncı haftada MG Spor deplasmanında galibiyet arayacak. İlk yarının son haftasında ise Gemlik İstiklalspor’a konuk olacak.

Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu! Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu!

Yalova Ciftlikkoy Belediyespor Voleybol Yeni Sezon Hazirlik (2)

Kaynak: Haber Merkezi