Başantrenörlük görevine tecrübeli isim Kemal Karakurt’un getirilmesiyle birlikte Yalova VİP, hem iç hem de dış transferde ses getirecek hamleler yaptı. Takımın eski oyuncusu Olena Stashchuk’un yanı sıra milli oyuncu Nazlı Güler’i de kadrosuna katan ekip, kadro güçlendirme çalışmalarında son aşamaya geldi. Transferlerle ilgili detaylar ise Murat Yapıcı başkanlığındaki yönetim tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yalova Vip Transfer Yeni Sezon (1)2024-2025 sezonunun açılışı için gün sayan Yalova VİP, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin ilk haftasında kendi evinde JM Çanakkale Belediyesi ile karşılaşacak. 13-16 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan ilk hafta müsabakalarında, Yalova VİP’in yanı sıra diğer takımlar da parkede ter dökecek. Yalova ekibi, seyircisinin desteğiyle sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Yalova Vip Transfer Yeni Sezon (3)Ligin ilk haftasında oynanacak diğer karşılaşmalar ise şöyle: Fenerbahçe Gelişim-Emlak Konut Gelişim, Gallardo Spor Kulübü-Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Kırklareli Fen Bilimleri-01 Adana Basket, Mersin Üniversitesi-ÇBK Mersin Gelişim, Edirne DSİ-Turgutlu Belediyespor, Uludağ Basketbol-Urla Belediyesi ve Aslan Yol Burhaniye Belediyespor-Çankaya Üniversitesi.

Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu! Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu!

Kaynak: Haber Merkezi