Veteranlar Turnuvası Haberleri

Veteranlar Turnuvası haberleri ve güncel Veteranlar Turnuvası gelişmeleri, Veteranlar Turnuvası ile ilgili tüm video, Veteranlar Turnuvası fotoğrafları ve Veteranlar Turnuvası haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Yalova’da 26 Haziranda başlayan 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası 16 Temmuz tarihinde oynanan final maçıyla son buldu.

SPOR

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun organizasyonu olan 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda ikinci haftası da geride kaldı.

SPOR

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun organizasyonu olan 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda ikinci hafta start aldı.

SPOR

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun organizasyonu olan 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda birinci hafta geride kaldı.

SPOR

Geleneksel olarak düzenlenmeye başlanan ve bu yıl 8.si gerçekleştirilecek Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası start aldı.

SPOR

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun gelenekselleştirdiği Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nın başlamasına sayılı saatler kaldı. Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanacak...

SPOR

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun geleneksel organizasyonu Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nın sekizincisinin başlama vuruşu 26 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

SPOR

Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası 24 Haziran Pazartesi günü start alıyor.

SPOR

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) tarafından her yıl organize edilen ve geleneksel hale gelen Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nın sekizincisi için...