Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak

11 takımın mücadele ettiği futbol şöleninde şampiyonluğa Bir Etkinlik Organizasyon ulaştı. Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun geleneksel hale getirdiği futbol şöleni yaklaşık 20 gün sürdü.
Final organizasyonu ise nefes kesti. İlk olarak üçüncülük maçında Akköyspor Master ile Ehlikeyf Master takımları kozlarını paylaştı. Bu maçı Abdullah Çalar yönetirken, yardımcılıklarını Ufuk Biler ve Kaan Duman üstlendi.
İlk yarıyı Ehlikeyf Master 1-0 üstün kapattı. İkinci yarının başında Akköyspor eşitlik golünü yakaladı. Ancak son bölümde Ehlikeyf Master yıldız ismi Murat Gülbaba’nın ayağından bulduğu gollerle 2-1 kazandı. Yıllarını yeşil sahalara veren birçok başarıya imza atıp şampiyonluklar yaşayan Murat Gülbaba turnuvayı 10 golle gol kralı olarak tamamladı. 
Karşılaşma sonunda organizasyonu dördüncü sırada bitiren Akköyspor Master’e ödülünü ilimizin tecrübeli antrenörlerinden Kadir Kösem, üçüncü olan Ehlikeyf Master takımına ise İş İnsanı Yakup Yaşa takdim etti.
Yalova Yuruyen Kosk Master Veteran Futbol Sampiyona Tamamlandi (4)Final maçında ise City77 Master ile Bir Etkinlik Organizasyon kozlarını paylaştı. Bu maçta Muhammet Burak Tufan, Mesut Bingöl ve Kaan Duman hakem üçlüsü görev yaptı. Nefes kesen mücadelede gol perdesini Bir Etkinlik Organizasyon ilk yarının bitimine dakikalar kala açtı. İkinci yarıda ise heyecan doruğa çıktı.
City77 Master beraberlik arayışı içerisinde olduğu dönemde Bir Etkinlik Organizasyon peş peşe bulduğu gollerle farkı 3’e çıkarttı. Bitime 5 dakika kala konuk ekip kazandığı penaltıyı gole çevirerek mücadeleyi 4-0 kazanıp şampiyon oldu.
8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvasını ikinci sırada bitiren City77 Master takımına kupasını Yalova İl Hakem Kurulu Başkanı Ergin Şahinoğlu, şampiyon olan Bir Etkinlik Organizasyon’a ise Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel verdi.

Yalova Yuruyen Kosk Master Veteran Futbol Sampiyona Tamamlandi (6)Yalova Yuruyen Kosk Master Veteran Futbol Sampiyona Tamamlandi (8)Yalova Yuruyen Kosk Master Veteran Futbol Sampiyona Tamamlandi (2)

Kaynak: Haber Merkezi