Yalova Group’un sponsorluğunda gerçekleştirilen futbol şöleninde Yalova Ehlikeyf, City77 Master, Yıldızlarspor, Çağlarspor, Akköyspor, 1 Etkinlik, Yaşa FK, Çınarcık Belediyesi, Belediyesi, Gazze ve Sancakspor takımları 3 grupta ter döküyor.

Yalova Veteranlar Ikinci Hafta Gol Futbol (5)A Grubunun ikinci haftasını Çınarcıkspor Master takımı rakibi Taşköprü Master takımının organizasyondan çekilmesiyle hükmen 3-0 kazandı. Sarı Siyahlılar bu sonuçla 6 puana ulaştı. Bu grubun diğer karşılaşmasında Yaşa Master FK Amatör Saha-2’de rakibi Yıldızlarspor Master engelini 2-1’lik skorla aşmayı başardı. Birbirinden kaliteli ayaklara sahip Yaşa Master takımı puanını 6 yaptı.

Yalova Veteranlar Ikinci Hafta Gol Futbol (4)B Grubunun ikinci haftasında Amatör Saha-1’de Çağlarspor Master ile City77 Master kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadeleyi Turan Çağlar’ın ekibi 4-3’lük skorla kazanmayı başardı. Her iki takımında puanı 3 oldu. Bu grubun diğer maçı Amatör Saha-2’de oynandı.  B Grubunun ve turnuvanın favorileri arasında yer alan Akköyspor Master rakibi Sancakspor Master takımını 4-1’lik skorla mağlup ederken puanını 6’ya çıkartırken rakibi ise henüz puanla tanışamadı.

Periler Sezona Kötü Başladı Periler Sezona Kötü Başladı

C Grubunun ikinci haftasında 1 Etkinlik Organizasyon-Kaytazdere Master ile Gazze-Ehlikeyf Master kozlarını paylaşacak.

Yalova Veteranlar Ikinci Hafta Gol Futbol (4)Yalova Veteranlar Ikinci Hafta Gol Futbol (1)

Kaynak: Haber Merkezi