Yalova Group’un sponsorluğunda gerçekleştirilen futbol şöleninde Yalova Ehlikeyf, City77 Master, Yıldızlarspor, Çağlarspor, Akköyspor, 1 Etkinlik, Yaşa FK, Çınarcık Belediyesi, Belediyesi, Gazze ve Sancakspor takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanan toplam 5 karşılaşmada futbol tutkunları birbirinden güzel 25 gol izleme fırsatı buldu. Turnuvanın ikinci hafta maçları ise 1 ve 2 Temmuz 2024 tarihleri arasında aynı sahalarda oynanacak.
A Grubunda Çınarcıkspor Master ile Yıldızlarspor Master takımları arasında oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı. Bu gruptaki ikinci maçı Yaşa FK Master rakibi Taşköprü Master takımının çekilmesi sonucunda hükmen 3-0 kazandı.
B Grubunda ise City 77 Master takımı oldukça zorlandığı mücadelede Sancakspor Master takımını 3-2’lik skorla yenerken, Akköyspor Master ise rakibi Çağlarspor Master engelini 3-0’lık skorla aştı. 
C Grubunun ilk haftasında ise Kaytazdere Master takımı karşılaştığı Gazze Master takımını 6-0’lık skorla mağlup ederken, Bir Etkinlik Master ise Ehlikeyf Master takımını 8-1’le geçti. Organizasyonun ikinci haftası Pazartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak. 

Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik! Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik!

Yalova Yuruyen Kosk Veteranlar Turnuva Ilk Hafta (2)Yalova Yuruyen Kosk Veteranlar Turnuva Ilk Hafta (3)

Editör: Arda Yavuz