Yalova Group’un sponsorluğunda gerçekleştirilen futbol şöleninde Pazartesi ve Salı günü oynanan maçlarda futbol tutkunları tam 28 gole şahitlik etti.

A Grubu takımlarından Çınarcıkspor Master ikinci haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle kapattı. Sarı Siyahlılar puanını 6’ya çıkartmayı başardı. Bu grubun diğer maçında Yaşa Master FK Rakibi Yıldızlarspor Master engelini 2-1’lik skorla geçti. Ev sahibi ekip böylelikle 6 puana ulaştı. Yıldızlar takımı ise ilk iki haftayı puansız kapatmış oldu.

B Grubunun ikinci haftası nefes kesen anlara sahne oldu. Turan Çağlar’ın başında bulunduğu Çağlarspor Master takımı büyük bir sürprize imza atarak City77 Master’i 4-3 mağlup edip üst tur için bende vardım dedi. Son hafta öncesinde her iki takımda 3’er puanı bulunuyor. Şampiyonanın iddialı takımlarından Akköyspor ise ilk haftayı puansız kapatan Sancakspor Master engelini 4-1’le aşarken 6 puana yükseldi. Konuk ekip ise bu haftayı da puansız kapattı.

Satranç Tutkunları Çiftlikköy’de Buluştu Satranç Tutkunları Çiftlikköy’de Buluştu

C Grubunun ikinci haftasında 1 Etkinlik Organizasyon-Kaytazdere Master Amatör Saha-1’de kozlarını paylaşırken 1-1 berabere kaldı. Her iki takımda 4 puanla grubun zirvesini oluşturdu. Bir diğer maçta ise Gazze’ye konuk olan Ehlikeyf Master sahadan 10-1’lik galibiyetle ayrılıp umutlarını son haftaya taşıdı.

“3. Hafta maçları bugün başlıyor”

8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nın üçüncü hafta maçları bugün başlayacak. A Grubunda bugün Çınarcıkspor Master- Yaşa FK Master saatler 19:30’u gösterdiğinde Amatör Saha-2’de karşı karşıya gelecek.

B Grubunda ise 21:00’da Amatör Saha-1’de City77 Master-Akköyspor Master, Amatör Saha-2’de Çağlarspor Master-Sancakspor Master kozlarını paylaşacak. C Grubunda ise 5 Temmuz Pazar günü 20:00’da Amatör Saha-1’de Kaytazdere Master-Ehlikeyf Master, Amatör Saha-2’de de 1 Etkinlik Organizasyon-Gazze Master maçları oynanacak.

Kaynak: Haber Merkezi