Cem Gümüş, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı Cem Gümüş, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Gelecek Partisi’nin Yalova Kurucu İl Başkanlığını yapan ve 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde partisi tarafından Yalova Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Kürşat Emre Çandır, siyasete ara vermesine rağmen Yalova’nın önemli sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Son olarak resmi sosyal medya hesabından Ahmediye -İlyasköy- Fevziye köylerini birbirine bağlayan yoldan geçerken çektiği görüntüleri paylaşan Çandır, Yalova İl Özel İdaresi’ni eleştirdi ve çağrı yaptı.
Yalova Gelecek Parti Il Eski Baskan Ahmediye Fevziye Ilyaskoy Koy Yol Ozel Idare Elestiri (2)“İki yıldır süregelen bu saçmalığa son verilsin”
Ahmediye -İlyasköy- Fevziye köylerini birbirine bağlayan asfalt yol hakkında açıklama yapan Çandır, “Burası Ahmediye -İlyasköy- Fevziye köylerini birbirine bağlayan asfalt yol. Bu hat yıllar önce Mavi-yeşil yol adı ile hizmete sunulmuştu. Bırakın araçla gitmeyi, yürümek bile zulüm.  Köyler arası ulaşım ve altyapı hizmetleri, Yalova İl Özel İdaresi'nin sorumluluğunda. Tüm ilgili ve yetkilileri görevlerini yapmaya, iki yıldır süregelen bu saçmalığa son vermeye davet ediyorum.
(İHA)

Kaynak: İHA