Termal Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Voleybol Turnuvası, yoğun katılım ve kıran kırana geçen mücadelelerle tamamlandı. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar takdim etti.

Yalova Termal Voleybol Turnuva Kadin Derece Sampiyon Kupa (3)Termal ilçesi, eğlenceli ve rekabet dolu bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.Termal Belediyesi’nin organize ettiği kadınlar voleybol turnuvası, katılımcı takımların sahada sergiledikleri performansla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Periler Sezona Kötü Başladı Periler Sezona Kötü Başladı

Turnuvada Kokoşlar takımı 1’inciliği elde ederken, 2’ncilik Çıtırlar’a, 3’üncülük Tellioğulları’na ve 4’üncülük ise Seferoğulları’na gitti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar tarafından verildi.

Yalova Termal Voleybol Turnuva Kadin Derece Sampiyon Kupa (4)Başkan Acar, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Sporun her türüne destek veriyoruz ve özellikle kadınların spor arenasında daha aktif olmasını teşvik ediyoruz. Bu turnuvada mücadele eden tüm takımları kutluyorum. Kupa ve madalyalar sadece simgesel bir değere sahip. Asıl önemli olan, sahada gösterilen sportmence mücadele ve dayanışmadır," dedi. Başkan Acar, turnuvanın her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilmesi için çalışmalara devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Turnuvaya katılan takımlar ve izleyiciler, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür etkinliklerin sosyal hayatı canlandırdığına ve kadınların spor yapma alışkanlığını artırdığına dikkat çektiler.

Yalova Termal Voleybol Turnuva Kadin Derece Sampiyon Kupa (1)

Kaynak: Haber Merkezi