Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu

Başkanlık koltuğunda oturduğu andan itibaren Yalovaspor için gecesini gündüzüne katan başkan Ali Yavru, bir projenin daha hayata geçmesi adına imza attı. Bölgesel Amatör Ligi 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz altyapılarında da devrim niteliğinde çalışmalar yaparak dikkat çekmişti.
Yalovaspor’a takım otobüsü kazandıran Ali Yavru ve yönetim kurulu üyeleri “Yalovaspor Store” için geri sayımın başladığını belirtti. Yeşil Kırmızılı ekibe gönül vermiş isimler Örses Baskı tarafından hazırlanan maç ve gündelik hayatta ürünleri satın alabilecekler.
Yeşil Kırmızılı ekipten yapılan açıklamada,” Kulübümüz taraftarlarımızın yıllardır hayali olan Yalovaspor Store için ilk adımları attı. Başkanımız Ali Yavru ve ÖRSES baskı sahibi Ahmet Enez Ertuğ arasında imzalanan protokole istinaden Yalovaspor’un resmi ürünleri bir yıl boyunca ÖRSES baskı tarafından halkımızın hizmetinde olacaktır. Yalovaspor'umuza yakışacak kalitede ürünlerimiz sadece maçlarda değil, gündelik hayatta da taraftarlarımızın gururla giyebileceği kalitede ve güzellikte olacaktır” ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: Haber Merkezi