İlk Haftanın Lideri Turgutlu! İlk Haftanın Lideri Turgutlu!

Etkinliğe Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Yalova Beşiktaşlılar Derneği eski başkanı ve şimdilerde Alperen Ocakları İl Başkanı olan Ayberk Arabacı ile çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı. Kahvaltıda Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Kurtul, dernek yönetimine geldikten sonra düzenledikleri ilk organizasyon olduğunu belirtti.
Yalova’da Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurgulayarak, derneği taraftarların desteğiyle daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini söyleyen Kurtul, “Yalova Beşiktaşlar Derneği olarak yönetiminize geldikten sonra ilk organizasyonumuz oldu. Allah nasip ederse daha güzellerini ve daha iyilerini de yapacağız. Yalova'da Beşiktaş'ı en iyi temsil etmek için buradayız. Yalova Beşiktaşlılar  Derneği’ni, sizlerin yardımlarıyla en iyi şekilde temsil edeceğiz. Her zaman olduğu gibi sizlerden önce Beşiktaş'a sonra da Yalova Beşiktaşlar Derneği'ne sahip çıkmanızı istiyorum. Beşiktaş hiçbir zaman ufak bir takım değil. Hep Türkiye'de birinci takımdı. Yine bu sene nasip olursa şampiyonluğu da oynayacağız. Kuruluş tarihinden beri Türkiye'nin tek kulübü biziz. Yalova Beşiktaş Derneği olarak buna sahip çıkmak lazım. Herkese teşekkür ederim” dedi.
Yalova Besiktas Dernek Kahvalti (5)Yalova Besiktas Dernek Kahvalti (4)Yalova Besiktas Dernek Kahvalti (3)Yalova Besiktas Dernek Kahvalti (1)

Muhabir: Rümeysa Şahin