Yalovalı başarılı defans oyuncusu Fırat Güneş, Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşadığı Çorluspor 1947’de kariyerine devam edecek. Sezonun sona ermesiyle birlikte Yalova’ya dönen ve yeni sezona bireysel olarak hazırlanan 27 yaşındaki savunmacı hayalini kurduğu profesyonelliğe Sarı Kırmızılı ekipte adım atacak. Çorlu’ya giden Fırat kısa bir görüşmenin ardından 2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk arayacak Çorluspor 1947 takımına imzayı attı.

Yalova Corlu Defans Oyuncu Kariyer Transfer (2)Sağlıkspor’da futbol hayatına başlayan Fırat Güneş ilimizde Acarspor, Çiftlikköy Belediyespor ve Kadıköyspor formalarını terletti. Sonrasında Maltepe’ye transfer olan başarılı oyuncu asıl çıkışı ise Gebzespor’da gerçekleştirdi. Geride bıraktığımız sezonda Mor Beyazlı ekipten ayrılan Fırat Çorluspor 1947’ye transfer olarak Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk sevinci yaşadı. Bölgesel Amatör Ligde 140 maç oynayan Yalovalı oyuncu 9 gol attı. Yalovalı yıldız ayrıca Türkiye Kupası’nda da 6 maça çıktı.

Fırat’la anlaşmasını ise Tekirdağ ekibi sosyal medya hesabı üzerinden,” Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında iç transferde başarılı defans oyuncumuz Fırat Güneş ile sözleşme uzattı” paylaşımını yaparak duyurdu.

Çiftlikköy’de Meclis’ten Belediyespor’a 228 Bin TL Yardım Çiftlikköy’de Meclis’ten Belediyespor’a 228 Bin TL Yardım

Kaynak: Haber Merkezi