Aytaç Yaka’nın çalıştıracağı birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan ve ilimizin potansiyelli isimleriyle anlaşma sağlayan Yeşil Kırmızılı ekibimiz Sugören sahasında ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor

1 hafta boyunca Sugören sahası ve Amatör Saha-2’yi kullanacak olan Yalovaspor ardından tam zamanlı 2024-2025 sezonu hazırlıklarına başlayacak.

Yalovaspor On Calisma Bolgesel Amator Lig (4)Yeşil Kırmızılı ekibin Sportif Direktörü Teoman Parıltan,” Ön çalışmalarımıza başladık. Değer verdiğimiz güvendiğimiz potansiyelli yıldız adayı olan gençlerimizle ilk çalışmamızı Sugören’de gerçekleştirdik. Bir hafta boyunca ön çalışmalarımız sürecek. Şuanda tesislerimizde Türkiye’nin her noktasından gelen futbolcular var. Ayrıca Yalovalı gençlerimizde tesislerimizde kalıyor. Aytaç Yaka hocamızın direktifleri noktasında hareket ediyoruz. Ön çalışmalarımızın ardından yeni sezon hazırlıklarımıza tam zamanlı olarak başlayacağız. Yalovaspor’umuz için güzel günler çok yakın. Bize güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yalovaspor On Calisma Bolgesel Amator Lig (2)Yalovaspor On Calisma Bolgesel Amator Lig (3)

Kaynak: Haber Merkezi