Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor

TFF Grassroots C Lisansı'na sahip olan antrenörlerin katılacağı UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı; pilot bölge olarak belirlenen Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir üzerinden toplamda 200 aday antrenörü kapsayacak şekilde 18 Eylül - 9 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
TFF FGD Antrenör Eğitim Programları Müdürlüğü, Turkcell ve TÜFAD iş birliği çerçevesinde "Turkcell Edubiz.com" dijital platformu üzerinden gerçekleştirilecek eğitim programı, her bir aday için 21 günlük süreyi kapsıyor.
Yalova Uefa Lisans Antrenor Program (2)3280 adayın katılacağı UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı'na adaylar her ay 700 kişilik gruplar halinde katılım sağlayacak. Grupların katılım listesi adayların TFF C Lisansı ile çalıştığı süreye bağlı olarak belirleniyor. Başvuru koşullarını yerine getiren tüm adaylar geçmiş çalışmışlık süreleri baz alınarak Ekim 2024 - Mart 2025 dönemi içerisinde programa katılacak. Online eğitim süreci iki eğitim paketinden oluşmakta. 12 günlük birinci eğitim paketi sürecinde 6-12 yaş grubu için "Teknik - Taktik", "Fiziksel", "Psikolojik" ve "Sosyal" boyutlarda hazırlanan 11 teori dersinin eğitimini ve sonrasında teorik sınavları tamamlayan adaylar, 9 günlük ikinci eğitim paketine geçmeye hak kazanacak. Aday antrenörler bu süreçte verilen ödev kapsamında ise; "Teknik", "Beceri" ve "Dar Alan Oyun" formatlarında saha çalışmalarını içeren antrenman ve birim antrenman programlarını hazırlayacak. Süreç değerlendirmesi sonucunda başarılı olan adaylar UEFA C Lisansı'nı almaya hak kazanacak.

Kaynak: Haber Merkezi