Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’na bağlı Merkez Hakem Kurulu(MHK) ülke genelinde birçok ilin il hakem kurulu başkanları değiştirirken ilimizde değişikliğe gitmedi. Göreve geldiği andan itibaren etkisini gösteren Yalova İl Hakem Kurulu Başkanı Ergin Şahinoğlu ve ekibi yeni dönemde de görevinin başında olacak. İlimizde tek değişiklik ise yoğun iş temposu nedeniyle Erdal Temel yerini Engin Koca’ya devretti.
Yalova İl Hakem Kurulu’na Ergin Şahinoğlu başkanlık ederken, Ali Osman Şentürk, Süleyman Çark, İsmet Hakan Oral ve Engin Koca yeni dönemde üye görev yapacak isimler olacak. 
TFFHGD Yalova Şubesi’nden,” Merkez Hakem Kurulu tarafından ülke genelinde birçok ilin İl Hakem Kurulu Başkanları değişirken ilimizde görevini başarıyla yöneten Yalova İl Hakem Kurulu Başkanımız Ergin Şahinoğlu görevine devam etmiştir. İl Hakem Kurulu Başkanımızı ve değerli ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. İş hayatı yoğun olan Erdal Temel hocamız yerini Engin Koca hocamıza devretmiştir. Kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ederiz” açıklaması yapıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu

Kaynak: Haber Merkezi