Basketbol Gelişim Merkezi’nde düzenlenen ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) YouTube kanalından canlı yayınlanan kura çekimine; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı. Temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP’i ise kura çekiminde temsil eden isim olmadı.

Periler Sezona Kötü Başladı Periler Sezona Kötü Başladı

Yalova Vip Basketbol Spor (4)Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu, “2024-2025 sezonunda sakatlıksız, sorunsuz bir lig olacağını ümit ediyorum. Ligimize katılmaya hak kazanan J&M Çanakkale Belediyespor , Mersin Üniversitesi, Gallardo, Edirne DSİ Basketbol ve Kırklareli Fen Bilimleri takımlarına Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne ligine hoş geldiniz diyorum.” dedi. 

Yalova Vip Basketbol Spor (5)TKBL Koordinatörü Esra Erden Atacan ise yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi: “Geçtiğimiz sezon göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselme başarısı gösteren J.M. Çanakkale Belediyespor ve Mersin Üniversitesi'ni tebrik eder, aynı zamanda ligimize katılma hakkı elde eden Edirne DSİ ve Kırklareli Fen Bilimleri kulüplerine de hoşgeldiniz demek istiyorum. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyor, sağlıklı bir sezon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi(TKBL)’nde İlk Hafta Maçları Şöyle;

HDI Sigorta Yalova VİP- J.M. Çanakkale Belediyesi

Fenerbahçe Gelişim-Emlak Konut Gelişim

Gallardo-Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor

Kırklareli Fen Bilimleri-01 Adana Basket

Mersin Üniversitesi-ÇBK Mersin Gelişim

Edirne DSİ-Turgutlu Belediyespor

Uludağ Basketbol-Urla Belediyesi

Aslan Yol Burhaniye Belediyespor-Çankaya Üniversitesi

Yalova Vip Basketbol Spor (6)Yalova Vip Basketbol Spor (2)Yalova Vip Basketbol Spor (1)

Kaynak: Haber Merkezi