Termal Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Büyük çekişmeye ve kıran kırana mücadelelere sahne olan organizasyonda Termal Emniyet Amirliği takımını penaltılarda mağlup eden Termal Belediyesi şampiyonluk sevincini yaşadı.

Termal Belediyesi tarafından ilçedeki kurumlar arasında birlik ve beraberliği sağlayan “Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” nefes kesen anlara sahne oldu.  Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ın açılış vuruşu ile başlayan turnuvada çekişmenin bir an olsun eksik olmadığı turnuvanın finalinde ise Termal Belediyesi ve Termal İlçe Emniyet Amirliği ekipleri karşılaştı.

Yalova Termal Belediyesi Kurumlar Arasi Futbol Turnuva (4)

Başkan Acar, Yeni Sushi Restoranını Açtı Başkan Acar, Yeni Sushi Restoranını Açtı

Normal süresi beraberlikle tamamlanan karşılaşmada şampiyon penaltı vuruşlarında belirlendi. Ardı ardına topun arkasına geçen oyuncular şampiyonluk için vuruşlarını gerçekleştirdiler. Penaltı vuruşlarında gülen taraf ise Termal Belediyesi oldu. Termal İlçe Emniyet Amirliği takımını yenerek şampiyon olan Termal Belediyesi kupayı Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve mesai arkadaşlarına hediye ettiler.

Turnuvaya olan katılım ve sahada ortaya konan centilmence mücadele için tüm takımlara teşekkür eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise, “Kupalar tamamen temsili objelerdir. Önemli olan sahada ortaya konan mücadele, dostluk ve centilmenliktir. Bir turnuvamız daha önemsediğimiz tüm bu değerlerle tamamlandı. Ben tüm takımlarımızı kutluyor ve bir sonraki turnuvada yeniden spor ruhunu sahaya yansıtmalarını rica ediyorum” dedi.

Yalova Termal Belediyesi Kurumlar Arasi Futbol Turnuva (3)

Yalova Termal Belediyesi Kurumlar Arasi Futbol Turnuva (1)

Kaynak: Haber Merkezi