Termal Belediyesi'nden Market Denetimi Termal Belediyesi'nden Market Denetimi

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar yoğun bir ziyaret trafiği yaşadı. İlk olarak Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Termal ilçesi ve Termal Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuklarına bilgiler veren Acar dernek çalışmaları hakkında da dernek Başkanı Ömer İncebiz’den bilgiler aldı. 
Acar, sonrasında Yalova Beşiktaşlılar Derneği üyelerini de makamında konuk etti. Lig ve Beşiktaş hakkında dernek başkanı Eyüp Kurtul ile sohbet eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ligin çekişmeli ama sportmence tamamlanmasını temenni etti. 
Yalova Termal Belediye Baskan Tokat Besiktas Dernek Forma Atki Hediye Gorusme Haber (2)Ziyarette Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz tarafından Termal Belediye Başkanı H Sinan Acar’a atkı, Yalova Beşiktaşlılar Derneği Eyüp Kurtul tarafından ise forma hediye edildi. Forma ve atkıyı güzel bir yerde muhafaza edeceğini dile getiren Acar belediye olarak sporun her türüne destek verdiklerini ifade etti. Özellikle ata sporu güreşte elde edilen uluslararası ve ulusal başarıları konuklarıyla paylaşan Acar, diğer spor dallarına da ellerinden gelen tüm desteği sunduklarının altını çizdi. Bununla da kalmadıklarını dile getiren Acar ilçe halkının spor yapması için spor alanlarını hayata geçirdiklerini ve bunun da halktan büyük bir destek gördüğünü dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi