Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği

Yeni sezon hazırlıklarını Aytaç Yaka yönetiminde sürdüren Yeşil Kırmızılı ekibimiz genç orta saha Sercan Tüktaş’ı renklerine bağladı. 2006 doğumlu oyuncu geçen sezonu 9. Gruptaki rakiplerimizden Gölcükspor’da tamamlamıştı. Yalova’ya gelerek Sportif Direktör Teoman Parıltan ve yöneticiler Ramazan Besli ile Timuçin Doğan’la görüşen genç oyuncu kendisini Yalovasporlu yapan imzayı attı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde ki temsilcimiz hafta arasında kaleciler Abdullah Nanim ve Ahmet Demirbaş’ın yanı sıra Çağrı Gülcü, Hayrullah Çelik ve Ekin Şahinkaya’yla sözleşme imzalamıştı. 19 Ağustosta sezon hazırlıklarına start veren Yalovaspor’da teknik patron Aytaç Yaka’nın verdiği rapor doğrultusunda transferlerine de devam ediyor. Temsilcimiz son olarak Gölcükspor forması giyen 2006 doğumlu orta saha oyuncusu Sercan Tüktaş’ı kadrosuna kattı.

Futbola Van ekibi Erciş Gençlik Belediyespor’da başlayan genç oyuncu sonrasında Gölcükspor’a transfer oldu. Bölgesel Amatör Ligi’nde 8 maça çıkan Sercan’ın bir golü bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi