Teknik ekibinden, oyuncusuna ve taraftarına kadar bir bütün olduğunu ifade eden Yavru, şehirdeki herkesin Yalovaspor’u kucaklaması adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Bölgesel Amatör Ligi’n başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız devam eden Yalovaspor’da yönetim de var gücüyle çalışıyor.

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, “Yalovaspor bu ilin markasıdır. Göreve geldiğimiz günden beri de 12-13 belediyemizi ziyaret ettik ve Yalovaspor için destek istedik. Onlara, ‘Biz Yalovaspor’uz. Yalovaspor sadece merkezi ya da 3-4 yeri temsil etmez. Yalovaspor tüm Yalova’yı temsil eder’ dedim.  Biz Yalovaspor ruhunu bu kente geri kazandırmanın mücadelesini veriyoruz. İldeki herkesin kucakladığı bu takımı yeniden eski güzel günlerine taşımak tek ve yegane amacımız. Herkes de bizimle aynı fikirde. Ben Yalova’da her ferdin lig başladığında tribünde Yalova’nın milli takımı olan Yalovaspor’a destek verecektir. Biz Yalovasor’un başarılı olmasında teknik heyet ve oyuncular kadar tribündeki taraftarımızın da etkisinin büyük olduğuna inanıyoruz” dedi.

Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği

Yalova Yalovaspor Futbol Baskan (2)“Yalovaspor’un yer aldığı her yerde tek hedefi şampiyonluktur”

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, “Bu sezon ilk hedefimiz elbette ki kümede kalmak. BAL’da aynı grupta mücadele ettiğimiz ilimizin bir takımı daha var biliyorsunuz. Siz ligi 2. Sırada tamamlasanız dahi eğer diğer Yalova takımı sizin üzerinizdeyse sizi yeniden küme düşürüyor bu sistem.  Her ne kadar bu sistemi çok adil bulmasam da böyle bir sistemde sahaya çıkacağız. Bu durumda ligi mutlaka diğer Yalova takımından üstte tamamlamak zorundayız. Şu anda ilk hedef bunu başarıp ligde kalmak. Elbette ki Yalovaspor’un yer aldığı her yerde tek hedefi şampiyonluktur. Biz de ilerleyen süreçte şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen bir takım olacağımızı herkese göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi