Kurtköy’de Avcılarla Fikir Alışverişi Kurtköy’de Avcılarla Fikir Alışverişi

Son yıllarda Yalova’nın en büyük yükselen değeri olan Kadıköy Beldesi’nde birçok yatırım gerçekleştirilirken il dışından ve ilden birçok aile bu bölgeye gelerek yaşamlarını sürdürüyorlar. Kadıköy Belediyesi de beldenin bu yükselişinin devam edilmesi adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altyapı çalışmalarını ara vermeyen belediye aynı zamanda bölgenin görünümüne de dikkat ediyor. Bu kapsamda fen işleri personelleri, çim ve yabani otların temizliğini gerçekleştiriyor. 
Ekipleri tarafından yürütülen faaliyetler özenle gerçekleştirilirken çalışmalarda, çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Belirlenen programlar dahilinde ekipler beldenin çehresini değiştiriyor ve çevre temizliğinin yanı sıra yabani otları da bölgelerden arındırarak Kadıköy’üe estetik bir görünüm kazandırıyor.
Yalova Kadikoy Bolge Belde Belediye Ekip Fen Isleri Temizlik Calisma (5)Yalova Kadikoy Bolge Belde Belediye Ekip Fen Isleri Temizlik Calisma (4)Yalova Kadikoy Bolge Belde Belediye Ekip Fen Isleri Temizlik Calisma (3)Yalova Kadikoy Bolge Belde Belediye Ekip Fen Isleri Temizlik Calisma (2)

Editör: Arda Yavuz