Yalova’nın son yıllardaki yükselen değeri olan Kadıköy Beldesi, ilimizin sosyoekonomik olarak en güçlü yerlerinden biri haline geldi. Hem ilden hem de il dışından gelen insanlar tarafından uğrak yeri olan Kadıköy’ün özel konumunun korunabilmesi için çalışmalara son sürat devam ediliyor. Bir önceki Belediye Başkanı Mustafa Şahin döneminde başlayan yatırımlar 31 Mart sonrası Belediye Başkan koltuğuna oturan Yılmaz Tavşan döneminde de devam ediyor.

Çalışmalarını sürdüren belediye personelleri son olarak belde genelinde bozulmuş olan yolları teker teker tespit etti. Tespit edilen bölgelerdeki yollara asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi. Yolların kalitesini artırmak için yapılan bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Kadıköy halkı daha güvenli ve konforlu yollar elde edecek.

Şehir Mezarlığı’nda Yollar Yenileniyor Şehir Mezarlığı’nda Yollar Yenileniyor

Yalova Kadikoy Belediye Personel Asfalt Yama Calisma (4)Yalova Kadikoy Belediye Personel Asfalt Yama Calisma (3)Yalova Kadikoy Belediye Personel Asfalt Yama Calisma (2)Yalova Kadikoy Belediye Personel Asfalt Yama Calisma (1)

Kaynak: Haber Merkezi