Tarihinde ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Ligde başarılı bir sezonu geride bırakan Yeşil Yalova FK yeni sezon için de transferde ince eleyip sık dokuyor. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, sportif direktör Ferit Erişçi ve teknik direktör Özcan Sert, transferde ince eleyip sık dokurken, önemli isimlerle görüşmelerini olumlu sonuçlandırıyor.
BAL’daki temsilcimiz 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olan Polatlı Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan 24 yaşındaki stoper Halil İbrahim Şagar’ın yanı sıra TFF 3. Ligi’nde Talasgücü Belediyespor forması giyen 27 yaşındaki orta saha Osman Buğra Uysal ve Malatyaspor’dan orta saha Mert Gün’ü transfer etti. 
Halil İbrahim Şagar kimdir
24 yaşındaki stoper Halil İbrahim Şagar, futbola 2011 yılında Darıca Gençlerbirliği’nde başladı. Sarı-yeşillilerle 2018’de profesyonelliğe geçiş yapan Halil İbrahim, 2022 yılında Siirt İl Özel İdaresispor’a transfer oldu. Sonrasında Polatlı Belediyespor’a geçiş yapan ve amatöre dönüş yapan Halil İbrahim, TFF 2. Ligi’nde 17, TFF 3. Ligi’nde 51 ve Bölgesel Amatör Ligi’nde de 47 müsabakada görev yaparken, bu ligde 7 gole imza attı. Türkiye Kupası’nda 5 ve Akademi Elit Liglerinde de toplam 22 karşılaşmaya çıkan Halil İbrahim Şagar, yeni sezonda yeşil-beyazlı formayla sahalarda olacak
Osman Buğra Uysal kimdir
27 yaşındaki orta saha Osman Buğra Uysal, futbola CK Spor’da başladıktan sonra sırasıyla; Antalya Özer Gençlik ve Spor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Aliağa Futbol AŞ, Yunus Emre Belediyespor, Talagücü Belediyespor ve Doğugücü formalarını giydi. Geçtiğimiz sezonu 3. Lig takımlarından Talasgücü’nde tamamlayan Osman Buğra, TFF 3. Ligi’nde 10, BAL’da 126 ve Türkiye Kupası’nda da 4 karşılaşmada süre aldı. Ayrıca Akademi Liglerinde de 95 müsabakada görev yapan başarılı orta saha, attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çekti.
Mert Gün kimdir
29 yaşındaki orta saha bölgesine transferi Mert Gün de futbola Adana Gençlerbirliği’nde başladıktan sonra Pazarcıkspor, Ceyhan Doğanspor, Mersin 33 Futbol Kulübü, Ceyhanspor, Sarıçam Kürkçülerspor, İdmanyurdu 1925 Spor, Suvermez Kapadokyaspor, Adana 01 Futbol Kulübü, Sandıklıspor, Yozgat Belediyesi Bozokspor ve Malatyaspor formalarını terletmesinin yanı sıra Siverek Belediyespor’da da forma giydi. BAL’da 178 karşılaşmaya çıkan Mert, 35 gole imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Akademi Liglerinde de 4 karşılaşmada süre alan 29 yaşındaki orta saha, yeni sezonda Yalova ekibinin formasını giyecek.

İlk Haftanın Lideri Turgutlu! İlk Haftanın Lideri Turgutlu!

Yesil Yalova Transfer Sampiyon Hedef (2)-1Yesil Yalova Transfer Sampiyon Hedef (3)

Kaynak: Haber Merkezi