Avrupa Gençlik Şampiyonası’nda tarih yazarak şampiyon olan Şeydanur Utuş ve antrenörü Efrahim Canfez, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ı ziyaret etti. 8-13 Temmuz 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Ploisen şehrinde yapılan Avrupa Gençler Şampiyonası’nda ter döken Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Şeydanur, U-21 Makaralı Yay Kadın Milli takımıyla birincilik kazandı.
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç,” Avrupa Şampiyonu olan sporcumuz Şeydanur Utuş ve antrenörümüz Efrahim Canfes’i ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Sporcumuz ve antrenörümüzü gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Yalova Romanya Ploisen Avrupa Gencler Okculuk Sampiyon Il Spor Mudur Ziyaret (3)Şeydanur Utuş, Hazal Burun ve Begüm Yuva’dan oluşan U-21 Makaralı Yay Kadın Milli takımımız finalde Fransa’yı 228-223’lük skorla mağlup ederek Avrupa Şampiyonluğunu kazanmıştı. Ayağının tozuyla Şeydanur Utuş ve antrenörü Efrahim Canfez, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ı ziyaret etti.
Türkiye, Romanya’nın Ploisen şehrinde yapılan Avrupa Gençler Şampiyonası’nda 18 ve 21 yaş altı kategorilerinde düzenlenen organizasyonda takım müsabakalarında 3 altın ve 5 gümüş madalya kazanmıştı. Böylece 21 sporcuyla katıldığı şampiyonayı 6 altın ve 7 gümüş olmak üzere 13 madalyayla tamamlayan Türkiye, madalya sıralamasında zirvede yer aldı.

Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

Kaynak: Haber Bülten