Tugay Şirzat Yılmaz, Sırbistan Süper Ligi’nde Tugay Şirzat Yılmaz, Sırbistan Süper Ligi’nde

Heyecan dolu yarışmalarda Yetenek Taraması Projesi’nden Yalova’ya kazandırılan sporcular önemli başarılar elde etti. Bisikletçilerimizin başarıları ise disiplin çalışmanın ve azmin göstergesi oldu.

Yalova Bisiklet Bolu Madalya Zafer Sporcu (1)1.Grup Bölgesel Bisiklet Yol Yarışı, Bolu’da D-100 üzerinde yer alan bir alışveriş merkezi ile Tepecik arasındaki çevre yolunda gerçekleştirildi. Minikler, U15 ve U17 Kız-Erkek kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalara Yalova’nın yanı sıra Bolu, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Kırklareli, Bilecik, Bartın, Çanakkale, Ankara, Edirne, Kastamonu, Zonguldak, Düzce, Bursa, Balıkesir’den sporcular katıldı.

Yalova Bisiklet Bolu Madalya Zafer Sporcu (5)U17 kategorisindeki Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Zeynep Bayram birinci olup altın madalyayı kazanırken, takım arkadaşı Elif Keklik ise gümüş madalyanın sahibi oldu. U12 minik erkeklerde ise Taşköprü Karate Spor Kulübü’nden Murathan Ağıl podyumun ikinci basamağına çıkıp gümüş madalyayı boynuna taktı.

Yalova Bisiklet Bolu Madalya Zafer Sporcu (3)Yalova Bisiklet Bolu Madalya Zafer Sporcu (4)

Kaynak: Haber Merkezi