Clark, Takıma Katıldı Clark, Takıma Katıldı

Yalovaspor altyapısından yetişen orta saha oyuncusu, burada profesyonelliğe adım attıktan sonra Orhangazi Gençlerbirliği, Bilecikspor, Atakaş Hatayspor, Adıyamanspor, Türk Telekomspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Teksüt Bandırmaspor, Corendon Alanyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü, Ankara Keçiörengücü, Altay, 1461 Trabzon FK, Diyarbekirspor A.Ş., İnegölspor ve son olarak Düzce Cam Düzcespor formalarını giydi.
Türkiye Kupası’nda 19 maça çıkıp 1 gol atan tecrübeli isim, Trendyol 1. Ligi’nde 80 maçta 2 gol, Nesine.com TFF 2. Liginde 323 maçta 12 gol ve Nesine.com TFF 3. Liginde ise 63 karşılaşmada 1 gol atma başarısı gösterdi.
Yasin Palaz, Corendon Alanyaspor’un Süper Ligine yükselmesinde Emre Akbaba’nın attığı golün asistini yapmıştı 
Yalova Yalovaspor Yasin Palaz (1)“Evine hoş geldin”
Transfer ile ilgili olarak Yalovaspor Kulübü’nden,” Kulübümüz camiamızın evladı, kariyerinde nice başarılar olan aktif olarak Yalova'mızın en bilinen futbolcusu ve en kariyerli futbolcusu Yasin Palaz ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine ulaşan yüksek miktarlı teklifleri elinin tersiyle itip piyasasını yaptığı elinden çıktığı camiasını yalnız bırakmamak adına Çubuklu formayı son kez giyip şehrine olan aidiyetini ödemeye gelmiştir. Yalovaspor'un en kötü günü bugünse bugünde Yalovaspor diyen bu camianın evlatlarını hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız” paylaşımı yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi