Yeni sezonda ise Teşvikiye Belediyespor’a uzun yıllar hizmet eden, kaptanlık pazubandını taşıyan Aziz Demir takımın başında olacak. Teknik ekipte ayrıca Yasin Bakış ve Burak Özcandan’da yer alacak. Teşvikiye Belediyespor ilk antrenmanını ise tam kadro olarak kendi tesislerinde gerçekleştirdi. 

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi Yapıldı Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi Yapıldı

Yalova Tesvikiye Spor Calisma Futbol (6)“Genç dinamik ve ne oynadığını bilen güzel bir kolej takımı olmayı hedefliyoruz”
Öncelikle 2024-2025 sezonu Yalova’daki tüm takımlarımıza, antrenörlerimize ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sezon Teşvikiye Belediyespor’umuzu Yasin Bakış, Ömer Nurten ve Burak Özcandan hocalarımıza beraber yürüteceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlar beraber sezonumuzu açmış bulunmaktayız. Önümüzde ki hafta eksik kalan 2 bölgemize de nokta transferlerimiz var görüşmelerimiz sürüyor. Onlarında aramıza katılmasıyla beraber takım organizasyonumuzu tamamlamış olacağız. Aramıza katılan arkadaşların tecrübesi, beldemize, takımımızın karakterine uygun kişiliklerden oluşması da uyum sürecini hızlı atlamamızı sağladı. Güzel bir ortam oluşturmaya çalıştık. İnşallah meyvelerini de sezon içerisinde toplarız. Genç dinamik ve ne oynadığını bilen güzel bir kolej takımı olmayı hedefliyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin utandırmasın inşallah” diyerek sözlerini tamamladı.

Yalova Tesvikiye Spor Calisma Futbol (3)Yalova Tesvikiye Spor Calisma Futbol (4)Yalova Tesvikiye Spor Calisma Futbol (1)Yalova Tesvikiye Spor Calisma Futbol (2)

Kaynak: Haber Merkezi