Serkan Özdemir yönetimindeki Negmar Tavşanlı Belediyespor’da futbolcular “Şampiyonluk” yemini ederek ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar ve kulüp başkanı İsmail Oran’da teknik ekip ve futbolcuları yalnız bırakmadı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu

Yalova Negmar Tavsanli Belediyespor Yeni Sezon Hazirlik (3)“Hedefimiz Şampiyonluk”

Negmar Tavşanlı Belediyespor Başkanı İsmail Oran,” Yeni sezondaki hedefimiz şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek. Biz bunu bu sezon başaracağız inşallah. Bunun için çok iyi bir ekip kurduk. Kesinlikle şampiyonuz diyebilirim. İnşallah statü değişmez ve Play-Off oynanmaz. Tavşanlı Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar sayesinde 4-5 yıldır iyi bir yatırım yaptık. İnşallah meyvesini bu sezon alacağız” diye konuştu.

Yalova Negmar Tavsanli Belediyespor Yeni Sezon Hazirlik (1)“Altyapıya büyük önem veriyoruz”

Lacivert Beyazlı ekibi yalnız bırakmayan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,” Yeni sezonun Yalova’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bizim amacımız altyapıya daha çok önem vermek. Şuanda 280 sporcumuz var altyapımızda. Futbola yatırım yapmamızın amacı tersane bölgesinden ötürü devamlı göç alan bir beldeyiz. Bunu da yaparken, kaynaştırmayı, kaynaşmayı sağlamamız gerekiyor. A takımımıza da önem veriyoruz. Çünkü A takımda biz göreve geldiğimizden beri. İyi maçlar çıkarttık. İyi sezonları geride bıraktık. Fazla yenilgimiz olmadı. Şampiyonlukta yaşadık. Futbol şans tabi takımı oyunu. Bununla ilgili daha iyi bir ekip oluşturduk. Altyapımızda yer alan 8-9 oyuncumuzu yukarıya çıkarttık. Altyapımızdan gelecek daha çocuklarımızı tekrardan A takıma kazandırmamız lazım, kazandıracağız da. Bölgesel Amatör Ligi’nde bir sezon durup TFF 3. Ligine çıkıp altyapıya daha fazla önem vereceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezonda ise tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Yalova Negmar Tavsanli Belediyespor Yeni Sezon Hazirlik (4)“Futbolumuzu şampiyonlukla taçlandırma amacındayız”

Negmar Tavşanlı Belediyespor Teknik Sorumlusu Serkan Özdemir,” Statü henüz açıklanmadı ancak geçen sezon gibi olacak gibi. Zaten adaletli olan da o. Biz burada 3-5 Milyona takım kuruyoruz. Bölgesel Amatör Ligi takımları ister istemez bütçeleri farklı oluyor. Ona göre hazırlık yapıyorlar. Oraya göre takım kuruyorlar. Ama Bölgesel Amatör Ligi takımlarına da adaletsizlik oluyor. Biz şampiyon olduğumuz sezon Altınova Belediyespor’la Play-Out maçı oynadık. Altınova Belediyespor o sezon ligi beşinci bitirmişti. Liginde ciddi rakipleri vardı. Yalovaspor çok iyiydi. Bursa takımları vardı. Bizde aynı sezonu 22 maç 21 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamladık. Ama maçlarımızı yeter çok atmayalım. Yüz yüze bakıyoruz. Bizim bölgemizin takımları büyük çoğunluğu böyle geçti. Sezonu böyle geçirince çok zorlu maçlar oynamıyorsun. Efor yükseltemiyorsun. Play-Out maçında Bölgesel Amatör Ligi ile Süper Amatör Ligi’nin seviyeleri ortaya çıkıyor. O maç özelinde talihsizliklerimizde var. Takım kaptanımız sakatlandı. 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncumuz sakatlandı. Ama nasip değilmiş. Nasip olmadı. Ondan sonraki 2 sezonda da biz elimizden geleni yaptık. Çok mücadele ettik. Çok iyi de maçlar oynadık. Çok iyi de istatistiklerimizde var ama, benim kendimce düşüncem bizim kendimizin de eksikleri ancak insan nasibine inanmalı. Ben buna inanıyorum. Yeşil Yalova FK çıktı. İlimizi çok iyi temsil ediyor. İnşallah bu sezon Yeşil Yalova FK yada Yalovaspor bir üst lige çıkar. Oradan her hangi bir takımımız düşmeden biz Bölgesel Amatör Lige çıkmış oluruz. Temennimiz bu yönde. Bizde kulübümüzün son 4-5 yılda tesisleşme adına kurumsallaşma adına çok iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah bu üst liglerine çıkarsak Bölgesel Amatör Ligi’nde üstünde hedeflerimiz var. Bunun için hazırlıklarımız da var. İnşallah çıkabilirsek elimizden gelen tüm gayretle mücadelemizi vereceğiz. Bu sezon için iyi bir takım kurduk. Dirençli sahada mücadele edecek olan bir takım oluşturduk. Göze hoş gelen futbolumuzu şampiyonlukla taçlandırma amacındayız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi