SPOR

Son Şampiyon Çeyrek Final Biletini Kaptı

Winner Sport’un düzenlediği Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde beşinci hafta heyecanı kaldığı yerden sürüyor.

A Grubunda Mariner Mühendislik rakibi Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’yi 12-3 devirerek çeyrek finale uçarken rakibini adeta ateşe attı. B Grubunda ise GEMAK kötü başladığı Yeşil Körfez Su Birliği karşılaşmasını 9-6’lık skorla kazanıp nefes alırken rakiplerinin oynayacağı beklemeye başladı.

A Grubunda 5. Haftanın kapanış maçında UEDAŞ ile Yaşa Gemi bugün saatler 20:00’yı gösterdiğinde, B Grubunda ise Paksutanş ile İDO 19:00’da Kaptan Halı Saha tesislerinde karşı karşıya gelecek. Bugün ayrıca A Grubu erteleme maçında Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ile Beşiktaş Tersanesi puan savaşı verecek.

Turnuvada çeyrek final müsabakaları 30 Eylül-1 Ekim, yarı final karşılaşmaları 4 Ekim ve final maçı da 7 Ekim tarihinde oynanacak. Bu yıl ilk kez uygulanacak olan Süper Kupa Finali ise 10 Ekim tarihinde oynanacak.

“Mariner Çeyrek Finale Moralli Gitti”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi 5. Hafta maçları kapsamında A Grubunda şampiyonluğun güçlü adayı Mariner Mühendislik ile Yalova Belediyesi Personel A.Ş. kozlarını paylaştı. Maça çok iyi başlayan ve usta ayaklara sahip ev sahibi ekip rakibini 12-3 gibi farklı skorla mağlup etti. Çeyrek finali daha önce garantileyen Mariner Mühendislik grup sürecini 12 puanla tamamlamış oldu. 3 puanda kalan Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ise gözünü bugün Beşiktaş Tersanesi ile oynayacağı erteleme maçına çevirdi.

A Grubunun son haftasında ayrıca UEDAŞ ile Yaşa Gemi bugün saatler 20:00’ı gösterdiğinde karşılaşacak.

“Gemak gözünü rakiplerine çevirdi”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi 5. Hafta maçları kapsamında B Grubunda GEMAK ile Yeşil Körfez Su Birliği puan savaşı verdi. Mücadeleye kötü başlasa da son bölümlerde bulduğu peş peşe gollerle ev sahibi ekip 9-6 kazanıp puanını 7’ye çıkarttı.  Yeşil Körfez takımı ise turnuvayı puansız noktaladı.

Bu grupta 5. Haftanın son maçı Paksuntaş ile İDO arasında bugün saatler 19:00’ı gösterdiğinde oynanacak.