Sivas 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonunda yapılacak şampiyonada 563 sporcu yer alıyor. Türkiye’nin dört bir noktasından gelen erkek ve kız sporcuların yanı sıra Yalovalı raketlerde Sivas’ta ter döküp dereceye girme mücadelesi verdi.

Türk masa tenisine birçok Milli sporcu yetiştiren Yalova Belediyespor’dan Furkan Alp Tuna mücadele ettiği minik altı erkekler kategorisini yedi rakibiyle birlikte 17. Sırada tamamladı. Bu kategoride birinciliği Lider Engelliler Spor Kulübü’nden Miraç Taşkoparan, ikinciliği Mavi Ege Spor’dan Cihan Poyraz Coşkunlar ve üçüncülüğü de Sinop Dorukspor’dan Eymen Yerdelen kazandı.

Yalova Masa Tenis Raket Sivas (1)-1Minik altı kızlarda ise sporcumuz Defne Turan 12. Sırayı aldı. Kızlarda ilk üç sıra Gaziantep Belediyespor’dan Güler Tuğba Geçmez, Pema Koleji’nden Zehra Hilal Ölmez ve Eskişehir Yurdumspor’dan Asya Naz Erol oluşturdu. Minik erkek ve minik kızlarda sporcumuz dereceye giremedi.

BSL’deki Rakiplerimiz Boş Durmuyor! BSL’deki Rakiplerimiz Boş Durmuyor!

Sivas’taki organizasyonda dereceye giren sporcular Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Milli takım havuzunu oluşturacak.

Yalova Masa Tenis Raket Sivas (2)

Kaynak: Haber Merkezi