A ve B Gruplarında oynanan müsabakalar nefes keserken, son şampiyon Yalova Ro-Ro Port’ta B Grubunda çeyrek final biletini alan takımlar arasına ismini yazdırdı. A Grubu’nda ise Beşiktaş Tersanesi karşısında 2-0 geriye düşen Pınarbaşı, olağanüstü geri dönüşe imza atıp rakibini 4-3 yenerken puanını 6’ya çıkartarak rakiplerinin alacağı sonuçları beklemeye başladı.

Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti

Organizasyonun bugünkü ayağında B Grubu’nda saat 19.00’da Gemak ile Yeşil Körfez Su Birliği karşı karşıya gelecek. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise A Grubu’nda Mariner Mühendislik ile Yalova Belediyesi Personel AŞ kozlarını paylaşacak.

Yalova Sirketler Kupasi Ceyrek Final Bilet Sampiyon (1)

“Pınarbaşı Çeyrek Finale Yeşil Işık Yaktı”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi 5. Hafta maçları kapsamında A Grubunda bir maçı eksik olan Beşiktaş Tersanesi ile çeyrek finali kovalayan Pınarbaşı karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar maça çok iyi başladı ve peş peşe gollerle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Ancak oyundan kopmayan Pınarbaşı rakibine cevap vererek ilk yarıyı 2-2 eşitlikle sonuçlandırdı.

İkinci yarıda ise Var kontrolleri heyecanı doruğa çıkarttı. Pınarbaşı kıran kırana geçen mücadelede 3-2 öne geçti. Ancak Beşiktaş çok geçmeden beraberliği yakaladı. Ancak 50+4’te Pınarbaşı’nın elde ettiği gol sonrası konuk ekip, zorlu kapışmadan 4-3 galip ayrıldı. Beşiktaş Tersanesi eksik olan karşılaşmasını 27 Eylül Cuma günü oynayacak.

“Ro-Ro kazandı çeyrek finale uzandı”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi 5. Hafta maçları kapsamında B Grubunda Yalova Ro-Ro Port ile Aktif Hastanesi kozlarını paylaştı. Son şampiyon Ro-Ro usta ayaklarının sayesinde rakibini 6-3 yenerek çeyrek final biletini cebine koydu. 6 puanda kalan Aktif Hastanesi’ni gruptan çıkabilmesi için, hemen aşağısında bulunan İDO ile Gemak takımlarının maç sonuçlarını bekleyecek.

Kaynak: Haber Merkezi