Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti

15 yıl profesyonel olarak Edremitspor, Mudanyaspor, Çorluspor, Gönenspor, Bandırmaspor, Pendikspor ve Yalovaspor’da şampiyon olup futbolu bırakan Gökdemir, 2004 yılından TFF A kaleci antrenörü kursuna giderek başarıyla tamamladı.

Bu tarihten itibaren de kaleci antrenörü olarak TFF 2. Ligi, Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Küme takımlarında olmak üzere görev yaptı.

Birçok önemli isimle çalışma fırsatı bulan Gökdemir, Yalova’da kaleci eğitimi konusunda yaşanan eksikliği gelen talepler doğrultusunda doğru zamanın geldiğini ve bilgi ile birikimleri genç kaleci adaylarına aktarmak istediğini söyledi.

Yalova Kaleci Akademi Aday Huseyin Gokdemir (3)Yalova’daki kaleci adayları, spor okullarının kalecileri ve kulüp kalecileri 27 Eylülde gerçekleştirilecekleri kayıtlarının ardından 1 Ekim tarihinden itibaren Tuğrul Şener Tesislerinde çalışmalarına başlayacaklar.

Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak istediğini ifade eden Hüseyin Gökdemir,” Bilgi ve birikimlerimizi artık genç arkadaşlarımızla paylaşma zamanı geldi. Hüseyin Gökdemir Kaleci Akademisi için 27 Eylül Cuma günü Tuğrul Şener Tesislerinde saatler 14:00-17:00 arasında kayıt işlemlerini gerçekleştireceğiz. 1 Ekim tarihinden itibaren çalışmalarımıza start vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi