Sokakta Satranç Var’ projesi bu sene 5 – 11 Eylül 2024 tarihleri arasında organize edildi. 7 gün süren proje kapsamında Türkiye’nin doğusundan, batısına, kuzeyinden, güneyine kadar sokaklardan, bahçelerden, parklardan, kentin simge yerlerinden, sahillerden kısaca her yerden katıldı.  Yalova’da ise satranç tutkunları Çiftlikköy sahilinde buluşarak bu spordaki hünerlerini sergiledi. Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat’ta satranç tahtasının başına geçerek miniklerle birlikte hamlelerini gerçekleştirdi. Etkinliğe Çiftikkköy Belediyesi Meclis Üyesi Ebru Filiz’de destek verdi.

Yalova’da satrancın popüler sporlar arasında yer aldığını belirten Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Federasyonumuzun projesi Sokakta Satranç Var 10. Yılını kutladık. Çiftlikköy Sahilinde Satranç severler buluştu ve satranç oynadılar. Bu güzel etkinlikte yanımızda olan Çiftikkköy Belediyesi Meclis Üyesi Ebru Filiz’e velilerimize ve tüm sporculara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu

Yalova Satranc Turnuva Cocuk Ciftlikkoy (6)Yalova Satranc Turnuva Cocuk Ciftlikkoy (4)Yalova Satranc Turnuva Cocuk Ciftlikkoy (3)Yalova Satranc Turnuva Cocuk Ciftlikkoy (2)Yalova Satranc Turnuva Cocuk Ciftlikkoy (1)

Kaynak: Haber Merkezi