Aytaç Yaka’nın çalıştırdığı Yeşil Kırmızılı ekibimiz Karşıyaka ve Altınordu altyapılarında forma giyen forvet oyuncusu Mustafa Alperen Özyer’i kadrosuna kattı.2002 doğumlu hücum oyuncusu geçen sezonu İzmir ekiplerinden Atillaspor’da tamamladı.

Yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam eden hazırlık maçlarında da adından sıkça söz ettiren temsilcimiz bir yandan transferlerine de devam ediyor. Başkan Ali Yavru ve yöneticiler transfer de ince eleyip sık dokurken takıma katkı sağlayacak isimlerle anlaşma sağlıyor. Bu kapsamda temsilcimiz son olarak forvet oyuncusu Mustafa Alperen Özyer’i kadrosuna kattı.

2002 doğumlu oyuncu futbola 2013 yılında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da başlarken, sonrasında Altınordu, İzmirspor, ve Karşıyaka’nın altyapılarında ter döktü. Kariyerine Tezcan Grup Bozyakaspor, Karabağlar Sevgispor, Karabağlar Yeşilyurt Futbol Kulübü, Şirinyerlerspor ve İzmir Atillaspor’da devam etti. Akademi U14-U15 ve U17’de toplam 33 maça çıkıp 5 gol atma başarısı gösterdi.

Clark, Takıma Katıldı Clark, Takıma Katıldı

Yalovaspor kulübünden transferlerle ilgili olarak, “Kulübümüz alt yapısında Altınordu ve Karşıyaka gibi takımların bulunduğu son olarak İzmir Atilla Spor forması giyen 2002 doğumlu forvet oyuncusu Mustafa Alperen Özyer ile anlaşmıştır. Futbolcumuza kulübümüze hoş geldin diyor Çubuklu forma altında nice şampiyonluklar diliyoruz” açıklaması yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi