Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

Ağustos ayının ortalarını geçmişken yüksek sıcaklıklar ülkemizi etkilemeye devam ediyor. Sıcaklıkları mevsim normallerin üzerine Marmara Bölgesi’nde 18 Ağustos Pazar günü itibariyle çıkacak olması üzerine Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir bilgilendirme mesajı yayınlayarak vatandaşları oluşabilecek olumsuz durumlara karşı uyardı. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen verilere göre 18 Ağustos Pazar saat 12:00’den, 22 Ağustos Çarşamba günü saat 18:00’e kadar Yalova, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere 7 Marmara Bölgesi ili mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde sıcaklıklarla karşılaşacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımız, günün en sıcak saatleri olan 11:00 ila 16:00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi ve vatandaşlara çağrı yapıldı.
Yalova Meteoroloji Marmara Bolge Mevsim Normal Ustu Sicakliklar Uyari (1)

Kaynak: Haber Merkezi