KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta, finansal konular gündemde olacak, harcamalarınıza dikkat edin. Sonra bu ektre ne demeyin. 

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, bu hafta,  nefes alma vakti. Dinlenip arının uzaktan izleyin birazda yolunuza ışık olacak.

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, maddi ve manevi yorucu bir hafta olacak sizler için , gelen yardımları geri çevirmeyin 

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, bu hafta, zorlanabilir, bu zorlanmada vazgeçme enerjisinde olabilirsiniz. 

AslanAslan, Sevgili aslan, bu hafta, İki kişi arasında kalabilir. Duygusal olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

BaşakBaşak, Sevgili başak, bu hafta, sizleri biraz zorlayabilir. Değişime dönüşüme itebilir. Direnmeyin. Hersey iyi olacak.

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, insanlar ile aranıza mesafe girebilir. Kırmamaya kırılmayacak mesafede durmaya dikkat edin.

AkrepAkrep, Sevgili akrep,  bu hafta, Ağzınızdan çıkanlar başına gelebilir. Ne konuştuğunuza ne düşündüğünüze dikkat edin .

YayYay, Sevgili yay, bu hafta, kafanız karışabilir. Karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Önemli kararlar için uygun değil.

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, seçim zamanı az insan, çok huzur moduna geçiyorsunuz. Herkesin gerçek yüzünü göreceksiniz.

KovaKova, Sevgili kova, bu hafta,   maddi manevi destekleniyorsunuz. Güzel başlangıçlar için uygun. Projelerinizi eyleme dökün 

BalıkBalık, Sevgili Balık, bu hafta, güneşinizde gerçekleşen tutulma size içsel yolculuklar için güzel fırsatlar açacak.

Nümarolojik Enerjisel yorumu.

Pazartesi, sayısı 7 rengi mor, konuşmalar için, buluşmalar ve dertleşmek için uygun

Salı, sayısı 8 rengi pembe, bereket günüdür, dilek istek ve niyetler için kumbara oluşturulabilir. Kenera para konabilir.

Çarşamba, sayısı 9 rengi beyaz, dilek istek ve dualar için uygun bir gün. İbadetlere ve rütiellere yönelebilirsiniz.

Perşembe, sayısı 1 , rengi kırmızı, başlangıçlar için diyet için uygun birgun. Başlayın devami gelecek. 

Cuma, sayısı 2, rengi turuncu, ikili ilişkiler için, sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek için, teklifler ve adımlar için uygun.

Cumartesi, sayısı 3, rengi sarı, sosyalleşmek, doğa yürüyüşleri , dışarıda vakit geçirmek için uygun bir gün.

Pazar, sayısı 4, rengi yeşil, yardım etmek sadaka vermek, sokak hayvanlarını beslemek için uygun bir gün dönüşü her zaman kinden daha güzel olacak.  

İletisim, instagram; cisemalizim

Muhabir: Sezgin Altınel