“Müşterilerime kullandığım doğal ürünler ile cilt bakımlarını yapıyorum”

Karakartal, “Müşterilerime kullandığım doğal ürünlerle cilt bakımlarını yapıyorum” diyerek, estetik anlayışının temel taşını doğal içerikler üzerine inşa ettiğini vurguluyor. Güzellik stüdyosunda sunulan medikal cilt bakımı, kalıcı makyaj, Hydrafacial, pumpkin peel ve kaş tasarımı gibi hizmetler, yalnızca dış görünümü güzelleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda cilt sağlığını da ön planda tutuyor. Karakartal, “Tüm ürünlerimiz doğaldır ve içeriklerine çok dikkat ediyoruz” diyor. Uyguladığı medikal cilt bakımları ve kalıcı makyaj işlemleri, müşterilerin hem estetik hem de sağlık ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yalova Seher Karakartal Guzellik Studyo Dogal Cilt Bakim Kas Lifting (7)

“En popüler olanı derinlemesine temizliktir”

Stüdyosunda yaptığı işlemlerden bahseden Karakartal; cilt sağlığını korurken, aynı zamanda güzelliği de ön plana çıkarmayı amaçlıyor. “Kalıcı makyaj işlemleri, medikal cilt bakımı, Hydrafacial, pumpkin peel, kirpik lifting, altın oran kaş tasarımı, kaş kınası ve kaş vitamini uygulamaları yapmaktayım” diyen Karakartal,”Ancak en popüler olanı derinlemesine temizliktir. Medikal olarak gerekli cilt bakımını sağlıyoruz. Lifting işlemi ile kaş vitaminlerimizde mevcuttur. Kaşlarımızı, altın oran kullanılarak ve  tasarlayarak böylece kişinin yüz hatlarını vurgulayacak şekilde kişiye özel bir tasarım ortaya çıkarıyoruz” diye konuştu.

“Müşterilerime VIP hizmet sunuyorum”

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Seher Karakartal, VIP hizmet anlayışıyla randevulu çalışıyor. Her bir işlem, kişiye özel olarak tasarlanıyor ve böylece ziyaretçiler, sadece bir güzellik merkezi değil, aynı zamanda kendilerini yenileyip tazeleyebilecekleri bir alan buluyor. “Sadece randevu alan kadın müşterilerimi kabul ediyorum. Onun dışında stüdyoma kimseyi almamaya özen gösteriyorum. Böylece herkes kendini özel ve rahat hissediyor ” dedi.

Yalova Seher Karakartal Guzellik Studyo Dogal Cilt Bakim Kas Lifting (4)

Dermakozmetik Ürünlerle Güvenli Bakım

Seher Karakartal, stüdyosunda önerdiği dermakozmetik ürünlerin tedavi amaçlı olduğunu vurguluyor. “Stüdyomda müşterilerime önerdiğim ürünler dermakozmetik ürünlerdir. Kesinlikle kozmetik değildir; tedavi amaçlıdır ve dünyada en ünlü dört markadan biriyle çalışıyorum Casmara ve Playskin. Dermakozmetik ürünler çok güvenilir ürünlerdir. Hem içeriği çok temizdir; özellikle güneş koruyucularımız, iki yaşındaki bir çocuk tarafından dahi kullanılabilir. Kanser hastaları, kemoterapi hastaları, hamileler, emzirenler, roza hastaları ve cilt problemi olan kişiler güneş koruyucumuzu rahatlıkla kullanabiliyor. Hiçbir zararı yoktur” diyor.

Yalova Seher Karakartal Guzellik Studyo Dogal Cilt Bakim Kas Lifting (6)

“Dermapen işlemi de yapıyoruz”

Seher Karakartal Güzellik Stüdyosu, cilt yenileme amacıyla özellikle kış aylarında dermapen işlemleri de gerçekleştiriyor. Karakartal, “Hücre yenilenmesi için önemli bir yöntem olan dermapen, cildin sağlığını artırmak için oldukça etkili ve bu hizmeti müşterilerimize sunuyoruz” diyerek, cilt bakımında sunulan çeşitli yöntemlerin önemini vurguluyor.

ADRES: CUMHURİYET CADDESİ, BARIŞ SOKAK. SERDAROĞLU HÜSEYİN GÖKDEMİR İŞHANI, NO:3 KAT:2 KAPI:13

Gökkuşağı Yalova Semalarında! Gökkuşağı Yalova Semalarında!

Yalova Seher Karakartal Guzellik Studyo Dogal Cilt Bakim Kas Lifting (1)

Muhabir: Rümeysa Şahin