ÇİFTLİKKÖY

Başkan Yele’den, Muhteşem Çocuklar Anaokulu İle Protokol

Çiftlikköy Belediyesi ile Özel Muhteşem Çocuklar Anaokulu arasında indirim protokol imzalandı.

Çiftlikköy Belediyesi ile Özel Muhteşem Çocuklar Anaokulu arasında imzalanan protokolle, ailesi Çiftlikköy Belediyesi’nde görev yapan çocuklar için Yüzde 35’lik indirim sağlandı.
Protokole Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Özel Muhteşem Çocuklar Anaokulu Kurucu Müdürü Fulya Erarslan imza attılar. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için geçerli olacak olan protokol ile, belediye çalışanlarının çocukları için yıllık 15 Bin TL kırtasiye ücreti ve aylık 10 Bin TL eğitim öğretim – servis ücreti konusunda anlaşma sağlandı. Yıl içinde ücretlere herhangi bir artış getirilmeyeceğinin altını çizen Erarslan eğitim süresi içinde yaş gruplarına göre robotik kodlama ve algoritma, İngilizce, modern dans, yaratıcı drama, okuma yazmaya hazırlık ve matematik derslerinin verileceğini belirtti. 
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak adına Özel Muhteşem Çocuklar Anaokulu ile güzel bir protokole imza attık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için elimden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğim” dedi.