Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul’da bulunan Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimi sonrasında Yeşil Beyazlı ekibimiz rakibi Nesine.com 3. Lig 2. Grup temsilcilerinden Smart Holding A.Ş. Çayelispor oldu. Yalova ekibi kupadaki mücadelesini TFF’nin açıklayacağı tarihe göre deplasmanda verecek.

Zorlu karşılaşma öncesinde Yeşil Yalova Futbol Kulübü Teknik Direktörü Özcan Sert, çekebilecekleri en uzak kuralardan birini çektiklerini, üst lig ten bir takımla oynamak bizim için önemli bir sınav olduğuna vurgu yaptı.

Yesil Yalova Rakip Cayelispor Kupa Ziraat Turkiye Deplasman (4)“İnşallah bize yakışanı yaparız her anlamda”

Yeşil Yalova Futbol Kulübü Teknik Direktörü Özcan Sert,” Ziraat Türkiye Kupası renkli bir organizasyon, biz de renkli bir camiayız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ancak bizim önceliğimiz lig şampiyonluğu. Bu müsabaka da iki lig arasında, Yalovaspor’la Kapaklıspor müsabakası arasında. Çekilebilecek en uzak yerlerden bir kura çektik. Bu açıdan dezavantajı var. Bizim adımıza handikaplı. Ama tabii bir üçüncülük takımıyla oynayacak olmak, bölgesel amatörün dışına çıkıp, farklı bir bölgede maça çıkmak, gücümüzü görebilmek ve bir üst lig ten bir takımla oynamak bizim için önemli bir sınav. Bizim önceliğimiz lig. Kupa biraz daha ikinci planda. Biz çıkıp elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Kazasız belasız sakatlıksız dönmek istiyoruz. İnşallah bize yakışanı yaparız her anlamda” diye konuştu.

Clark, Takıma Katıldı Clark, Takıma Katıldı

Kaynak: Haber Merkezi