MERKEZ

Başkan Tavşan’dan Asfalt Müjdesi!

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, belde içinden geçen ana isale su hattının yarattığı rahatsızlığı giderebilmek için 2 kilometrelik bir asfaltlama çalışmasına başlayacaklarının müjdesini verdi.

Yalova’nın son yıllardaki yüklesen değeri olan Kadıköy Beldesi, her geçen gün büyümeye devam ederken il ve il dışından göç almayı da sürdürüyor. Yalova’nın sosyoekonomik olarak en ileri yerleşim yeri haline gelen Kadıköy’ün içinden geçen ana isale hattının yarattığı rahatsızlık, belde halkı tarafından gündeme getiriliyordu. Sorunlu olan bölgeye giden Başkan Tavşan resmi sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaştı ve sorunun çözümü için 2 kilometrelik bir asfaltlama çalışmasına başlanacağını kamuoyuna duyurdu.

“Sizleri bu tozlu, kötü ve pis görüntülerden kurtaracağız”

Yaz boyunca süren ana isale hattı çalışmalarının yollara büyük oranda zarar verdiğini ve bu nedenle tüm Kadıköylülerin yaz aylarında sıkıntılar çektiğinden haberdar olduklarını belirten Başkan Tavşan, “Öncelikle belediyemiz tarafından yapılmayan bu çalışma nedeniyle yaşadığınız olumsuzluklara rağmen gösterdiğiniz sabır için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sonrasında da sizlere bir müjdem var. Ana isale hattı çalışmasının yapıldığı Kurtköy Yolu'ndan Kadı Caddesi'ne kadar olan 2 kilometrelik kısımda asfalt yama çalışması yapacağız. Sizleri bu tozlu, kötü ve pis görüntülerden kurtarmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandı.