SPOR

BAL’daki Rakibimizden Transfer Şov

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 9. Grupta Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın rakipleri arasında yer alan Gebzespor suskunluğunu bozup transfer bombalarını patlattı.

3 Eylül 2024 tarihinde yeni yönetimini belirleyen Mor Beyazlı ekipte başkanlık koltuğuna Resul Tat oturdu. Tat ve ekibi ligin başlamasına kısa bir süre kala kolları sıvadı ve anlaşma sağladıkları teknik ekip ve oyuncuları kamuoyuyla paylaştı.

4. haftada Yeşil Yalova FK’ya konuk olacak, 11. Haftada ise Yalovaspor’u konuk edecek olan Gebzespor’u 2024-2025 sezonunda deneyimli teknik adam Metin Köksal Terzi çalıştıracak. Teknik heyette ayrıca atletik performans antrenörü olarak Ulaş Önsal, kaleci antrenörü olarak Süleyman Okumuş, analist olarak Ensar Aktaş görev alacak. Bu hamlenin ardından Mor Beyazlılar, Bölgesel Amatör Liginin en golcü isimlerinden Ercan Kuruçay’ı renklerine bağladı.

Bu hamle ile taraftarlarını mutlu eden Kocaeli temsilcisi Mustafa Salış, Sercan Yılmaz, Burak Balcı, Barış Güner, Muhammed Enes Demir, Tamer Öztürk, Tuğrul Aygün, Muhammet Çiçek, Emincan Konuk, Emirhan Özkan, Murat Demirezen, Berkay Dinç, Yakup Durmaz, Oğuz Özden, Burak Baba ve Ali Şentürk’ü kadrosuna kattı.