Eski hentbol oyuncusu ve antrenörü olan Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Akalp geçtiğimiz günlerde Türkiye Hentbol Federasyonu(THF)’nun düzenlediği II. Uluslararası Mini Hentbol Seminerine katılmıştı. Burada THF görevlileriyle ikili ilişkilerini kullanan ve Armutlu’da hentbolu canlandırmak isteyen Akalp ve Armutlu Belediyespor Başkanı Mustafa Kaya’yla birlikte girişimlere başladı.

Yalova VİP Adana Deplasmanında Yalova VİP Adana Deplasmanında

Hem federasyondan hem Armutlu Belediyesi’nden hem de Armutlu Belediyespor yönetiminden gelen olumlu sonuçların ardından, Siyah Beyazlı ekip 2-3 Kasım 2024 tarihinde başlayacak Erkekler 2. Ligi için başvurusu için gerekli evrakları hazırlayıp geri sayıma başladı. 2024-2025 sezonu için Erkekler 2. Ligi’ne katılım başvurusu 25 Eylül Çarşamba günü sona erecek.

Yalova Armutlu Belediyespor Lig Hentbol(2)2. lig için Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada,” 2024-2025 sezonu Kadınlar ve Erkekler 2. Ligleri 2-3 Kasım 2024 tarihinde başlayacak. Kulüplerin lige katılım için ekte yer alan tüm evrakları 25.09.2024 günü saat 17.00’ye kadar federasyona ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar ulaşmayan evraklar işleme alınmayacak ve başvuru süresi uzatılmayacak” denildi.

Kaynak: Haber Merkezi