MEDYA

Atakent TSM Sezonu Açtı

TRT Radyosu Ses Sanatçısı Seda Gökkadar tarafından  çalıştırılan ATAKENT Türk Sanat Müziği Korosu sezon açılışını Yalova Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kokteylle başlattı.

Kokteyle Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Belediye Başkanı Mehmet Güler, Koro Şefi Seda Gökkadar, Salih Levent Ekin ve Koro Başkanı Arzu Demir, Koristler ve davetliler katıldı.
ATAKENT Türk Sanat Müziği Korosunun performanslarını yöneten, onlara liderlik eden, müzikal tercihleri belirleyen ve koro için genel olarak sorumluluk alan Seda Gökkadar ATAKENT TSM topluluğunun  iletişim becerilerinin geliştirilmesini teşvik ederek, koro üyeleri arasında yarattığı sinerji ile bu yıl da Yalova halkına birbirinden eşsiz eserlerini Salih Levent Ekin nin destekleri ile  birlikte  hazırlayacaklarını belirtti. 
Kokteylde sezon açılışını pasta keserek kutlayan davetliler uzun bir aradan sonra yeniden çalışmalara başlamak için heyecanlandıklarını ifade ettiler.
Koro Başkanı Arzu Demir de her Çarşamba akşamı Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda saat 18.30-20.30 arasında çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek Türk Sanat Müziğine ilgi duyan Yalova’lıları aralarında görmek istediklerini dile getirdi.