Son Şampiyon Çeyrek Final Biletini Kaptı Son Şampiyon Çeyrek Final Biletini Kaptı

Son hafta öncesinde A Grubunda Mariner Mühendislik ve Yaşa Gemi, B Grubunda ise Paksuntaş takımları çeyrek finali garantiledi. Adını son 8’e yazdırmak isteyen takımlar durumları 23-25 ve 27 Eylül 2024 tarihlerinde oynayacakları maçların ardından netlik kazanacak. 
Yalova Winner Sport Ceyrek Finalist Sampiyon Sirket (1)“Mariner ve Yaşa Gemi zirveyi paylaştı”
Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi A Grubunun dördüncü haftasında şampiyonluk adayı Yaşa Gemi ile Beşiktaş Tersanesi kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 4-0 kazandı. Yaşa Gemi bir sonraki maçında Mariner Mühendislik’le karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu maçı müzesinde şampiyonluk kupaları barındıran Mariner ekibi 5-2 sahadan galip ayrıldı. Umutlarını son haftaya taşımak isteyen Pınarbaşı ise rakibi UEDAŞ’ı 9-3 gibi farklı skorla yenerek çeyrek final biletine adeta göz kırptı. A Grubunda Beşiktaş Tersanesi ile Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’nin bir maçı eksik bulunuyor.
A Grubunun son haftasında Beşiktaş Tersanesi-Pınarbaşı, Mariner Mühendislik-Yalova Belediyesi Personel A.Ş., UEDAŞ-Yaşa Gemi ve Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-Beşiktaş Tersanesi karşılaşmaları oynanacak.
Yalova Winner Sport Ceyrek Finalist Sampiyon Sirket (4)“Paksuntaş Dolu Dizgin İlerliyor”
Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi B Grubunun dördüncü haftasında Yeşil Körfez Su Birliği’nin konuğu olan Yalova Ro-Ro Port sahadan 8-2’lik galibiyetle ayrıldı. Aktif Hastanesi ile karşılaşan Paksuntaş Makine rakibini 8-4 devirerek yoluna dolu dizgin devam etti. İDO ile GEMAK arasında oynanan maç ise nefes keserken ev sahibi ekip son saniye golüyle mücadeleden 3-2 galip ayrılmayı başardı. B Grubunun son haftasında Yalova Ro-Ro Port-Aktif Hastanesi, GEMAK-Yeşil Körfez Su Birliği ve Paksuntaş Makine-İDO müsabakaları oynanacak.

Yalova Winner Sport Ceyrek Finalist Sampiyon Sirket (5)Yalova Winner Sport Ceyrek Finalist Sampiyon Sirket (3)

Kaynak: Haber Merkezi