Başkan Kurt’a Seri Ziyaretler! Başkan Kurt’a Seri Ziyaretler!

Çınarcık Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen ve uzun zamandır geleneksel olarak yapılan 17. Çınaraltı Müzik Festivali 2 Ağustos Cuma günü itibariyle start aldı. 4 Ağustos Pazar gününe kadar Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek festivalin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.  
Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başlayan festival, uzun zamandır gerçekleştirilmeyen sünnet şöleniyle devam etti ve ardından “Çınarcık’ta Çocuk Olmak” kitabının yazarı Yazar Ömür Kurt söyleşi gerçekleştirdi. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden festivalin ilk gününe ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan 17. Altın Çınar Festival programı, epey zamandır yapılmayan sünnet şöleniyle devam etti. Çocukların trenle gezip keyifli vakit geçirdikleri şölenin ardından; Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde, kentimizin değerlerinden Yazar Ömür Kurt’un ‘Çınarcık’ta çocuk olmak’ konulu söyleşisi ve imza günü gerçekleşti. Bu güzel söyleşinin peşi sıra, Taşliman zabıta noktasından Cumhuriyet Meydanı’na kortej yürüyüşümüz gerçekleşti. Düzenlenmesi için çok çaba sarf ettiğimiz 17. Altın Çınar Festivali, dopdolu bir programla başladı” ifadelerine yer verdi. 
Çınarcık halkı festivalin ilk iki günü Faruk K, Merve Dizdar, Burak Kut, Zakkum ve yerel sanatçıları dinleme fırsatı bulurken, festivalin son günü olan 4 Ağustos Pazar günü saat 21:30’da Melek Mosso’nun şarkılarıyla keyifli vakit geçirecek. 
Yalova Cinarcik Cinaralti Festival Acilis Sunnet Solen Sanatcilar (6)Yalova Cinarcik Cinaralti Festival Acilis Sunnet Solen Sanatcilar (7)Yalova Cinarcik Cinaralti Festival Acilis Sunnet Solen Sanatcilar (3)Yalova Cinarcik Cinaralti Festival Acilis Sunnet Solen Sanatcilar (4)Yalova Cinarcik Cinaralti Festival Acilis Sunnet Solen Sanatcilar (5)Yalova Cinarcik Cinaralti Festival Acilis Sunnet Solen Sanatcilar (2)

Kaynak: Haber Merkezi