Çınarcık’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı Çınarcık’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerle birlikte bir dönemlik aranın ardından Çınarcık Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avni Kurt, makamında misafirleri ile görüşerek taleplerini dinliyor ve Çınarcık için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kurt son olarak aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ın da olduğu birçok kişi ile görüşme gerçekleştirdi.
Konuya ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kurt, “Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Koru Belediye Başkan Yardımcısı Kemal İldeniz, Koru Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tanrıkulu, Uluslararası Dünya Masterchef Şampiyonu Şef Engin Yılmaz, Şok Marketler Yatırım Danışmanı Murat Şimşek, kıymetli vatandaşlarımız; Erdinç Alaza, Ayhan Çağatay, Nurgül Kurşun ve Asena Kurşun, başarı dileklerini sunmak üzere makamımıza ziyarette bulundular. Nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 
Yalova Cinarcik Belediye Baskan Vekil Vatandas Ziyaret (5)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Vekil Vatandas Ziyaret (2)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Vekil Vatandas Ziyaret (3)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Vekil Vatandas Ziyaret (4)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Vekil Vatandas Ziyaret (1)

Kaynak: Haber Merkezi