Başkan Yaman; Durmuyoruz Çalışıyoruz Başkan Yaman; Durmuyoruz Çalışıyoruz

Son gerçekleştirilen yerel seçim sonucu yönetim değişikliği yaşanan Çınarcık’ın genel durumunun korunması ve ilerlemesinin sağlanması adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. İlçe halkının istek ve taleplerini tek tek yerine getirmeye çalışan Çınarcık Belediyesi, Üniversitelerin açılmasına az bir zaman kala önemli bir faaliyete imza attı. Yalova Üniversitesi çatısı altında yüksek eğitim çalışmaları gerçekleştiren Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun bahçesi, ilgili personellerin katkısı ile yıkanarak temizlendi. 
Yapılan faaliyete ilişkin açıklamada bulunan Çınarcık Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İlçenin tüm caddelerine, tüm sokaklarına ulaştırdığımız hizmeti, üniversitemize de ulaştırıyoruz. Belediye ekiplerimiz, üniversitemizin bahçesinde büyük bir özenle yıkama çalışması yaptı. Ekiplerimiz bu çalışmayı periyodik olarak sürdürecek. Çünkü üniversitemiz, çünkü gençlerimiz bizim her şeyimiz” ifadelerine yer verdi. 
 Yalova Cinarcik Belediye Universite Meslek Yuksekokul Bahce Yikama Faaliyet (3)Yalova Cinarcik Belediye Universite Meslek Yuksekokul Bahce Yikama Faaliyet (4)Yalova Cinarcik Belediye Universite Meslek Yuksekokul Bahce Yikama Faaliyet (2)

Kaynak: Haber Merkezi