MEDYA

YTSO’dan Yalova Belediyesi Çıkarması!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Belediyesi’ne giderek temaslar gerçekleştirdi.

Yalova’daki iş dünyasının en önemli temsilcisi olan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, ilimizdeki farklı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek Yalova’nın güncel durumuna ilişkin olarak görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Başkan Demiryürek ve beraberindekilerin son adresi Yalova Belediyesi oldu.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Başkan Yardımcısı Galip Atik, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Engin ve Tamer Yazıcı ile Genel Sekreter Taner Eriş, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Başkan Yardımcıları Murat Tiryaki, Aytaç Mutlu, Ömür Bayar ve Mesut Tutuğ’u görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyarette, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin şehirdeki ticari faaliyetler konusunda beklentileri ve talepleri detaylı bir şekilde Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve başkan yardımcılarına aktarıldı. Görüşme sırasında Yalova'nın ekonomik gelişimi, turizm ve ticaret alanlarındaki potansiyel yatırımlar, altyapı iyileştirmeleri ve iş dünyasının karşılaştığı zorluklar üzerine çözüm odaklı fikir alışverişinde bulunuldu.